Bestuur

Patrick van Ruremonde (Voorzitter)
Mijn naam is Patrick van Ruremonde en ben geboren in 1968. In hetzelfde jaar als waarin buurtvereniging Den Berg is opgericht.
Ik woon samen met mijn vriendin en onze 2 kinderen.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als financieel adviseur bij het Raadhuis te Liempde, dat is gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Liempde.
Ik zit sinds 2014 in het bestuur als algemeen bestuurslid. Voordat ik bestuurslid werd heb ik het feestweekend van het 45 jarig bestaan mede georganiseerd als ook de 30e editie van de avond 3 daagse.
Er zijn op jaarbasis tal van activiteiten die door onze buurtvereniging worden georganiseerd. Een ieder heeft zijn eigen commissies waar hij of zij bij is ingedeeld. Mijn commissies zijn: dineren bij de buren, de avond 3 daagse, bivak en sinterklaas. Daarnaast vergaderen we ongeveer 11 keer op jaarbasis.

Marij Vervoort (Secretariaat)
Mijn naam is Marij Vervoort en ik woon sinds 1988 op de Heidonk.
Ik ben getrouwd met Jos en we hebben drie kinderen Tim, Roel en Lissy. Tim en Roel wonen in Boxtel en Lissy studeert nog en woont nog thuis.
Ik ben werkzaam bij Bibliotheek den Bosch.
Sinds 1990 zit ik in het bestuur en ben er 2 jaar tussen uit geweest. Ik neem het secretariaat voor mijn rekening. Mijn commissies zijn: de Avondwandel 3 Daagse, Dineren bij de buren beugelen 50+ en Kerst 60+.

Jack Thomassen (Penningmeester)
Hallo ik ben Jack Thomassen woon aan de Akkersrijt, samen met Wendy mijn vrouw en onze kinderen Maud, Rik en Thijs en natuurlijk onze hond Nora.
Sinds 2011 ben ik actief bij het bestuur. Binnen het bestuur ben ik voornamelijk bezig met de Vlooienmarkt en de Carnavalsmiddag. Daarnaast help ik bij de meeste andere activiteiten, ook bij het oud papier en de kleding actie sta ik mijn mannetje.

Rianne Koppen
Ik ben Rianne Koppen, ik woon sinds 1995 aan de Heidonk samen met Antoine en onze kinderen Manon, Bart en Karlijn. Ik werk als leerkracht op een basisschool en heb in verleden aan diverse verenigingen hand en span diensten geboden bij het organiseren van activiteiten. Zo heb ik ook voor buurtvereniging Den Berg meegeholpen bij de diverse feesten en activiteiten. Nu ik wat meer tijd heb ben ik aangesloten bij het bestuur van deze buurtvereniging. Ik heb nog geen vaste commissies maar dat zal vast uitkomen in het organiseren van leuke activiteiten.

Trudy Dekkers
Even voorstellen: Ik ben Trudy Dekkers , woon samen met Annelies van Abeelen in de Krollerbocht. Binnen het bestuur draag ik mijn steentje bij aan diverse activiteiten, waarvan Sinterklaas, de pubquiz, vlooienmarkt en a3d de meeste aandacht van mij vragen. Ik ben in het bestuur gekomen omdat ik graag meer mensen en het dorp wilde leren kennen nadat ik in Liempde kwam wonen. Ik kan het iedereen aanraden.

Willem van der Velden
Hallo. Ik ben Willem van der Velden en woon sinds enkele jaren in deze prachtige buurt. Samen met mijn vrouw Annet en onze kinderen Leen en Cato nemen wij regelmatig deel aan de activiteiten die door Den Berg worden georganiseerd. Aangezien ik graag mijn steentje bij wil dragen aan de totstandkoming van deze activiteiten, was ik blij verrast toen een plaats bij het bestuur op mijn pad kwam.

Zoals u bij de overige bestuursleden hebt gelezen hebben zij allen enkele commissies waaraan ze deelnemen. Aangezien ik het broekie binnen het bestuur ben heb ik nog geen commissie(s), maar ik ben bang dat het niet lang zal duren voor daar verandering in zal komen.

Anne-marie Smetsers
Hoi, ik ben Anne-marie Smetsers (46 jaar), getrouwd met Carlo en we hebben 2 jongens Tijn en Sem. Sinds 1993 (samenwonen) wonen we in deze wijk. Eerst 10 jaar op Schietberg en nu alweer 16 jaar op Akkersrijt. Intussen is ons gezin sinds eind vorig jaar uitgebreid met een lieve/leuke hond genaamd Puck. Ik ben werkzaam bij de gemeente Boxtel, als administratief medewerkster bij Team Jeugd. Binnen het bestuur volg ik Renate Hensen op, en zal het notuleren van de maandelijkse vergaderingen op me nemen. Ook ga ik mijn steentje bijdragen bij diverse andere activiteiten.

Sabine Kriele
Dag, ik ben Sabine Kriele en ik woon samen met mijn man Stephan de Jong en onze twee dochters Elyn en Meve aan de Boxtelseweg. In 2014 zijn we in Liempde komen wonen.  Inmiddels hebben we dit mooie dorp een beetje leren kennen. Vorig jaar, in 2020, ben ik gevraagd om bij het bestuur te komen van de buurtvereniging. Het werd helaas een weinig actief jaar zoals iedereen wel weet maar vanaf dit jaar wil ik graag meehelpen activiteiten te organiseren en daarmee te zorgen voor gezelligheid en verbinding in onze buurt en in het dorp. Ik werk drie dagen per week als logopedist bij Kentalis in Eindhoven. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te wandelen, te fietsen of te helpen bij het hockeyteam van onze jongste dochter.